IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Who's online

Deel
 

 Species

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
William Nerteaux
William Nerteaux
AdminPROFIELAantal berichten : 100
Leeftijd : 21
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 32 Years
Soort: Skinwalker
Gezondheid: Untrustworthy

Species Empty
BerichtOnderwerp: Species   Species I_icon_minitimeza jul 18, 2015 10:04 amDEMONS

Mensen zeggen dat Demonen de kinderen van Lucifer zijn. Ze leven in Hell en de eerste Demon Lilith was gecreëerd door Lucifer. Demonen zijn wezens die ontstaan zijn uit de gemartelde zielen van mensen. Ze zijn meedogenloos, gemeen en hun menselijke gevoelens zijn bijna volledig verdwenen door de jaren lange martelingen. Een manier om een Demon te worden is door een deal te sluiten met een Cross Road Demon. Je geeft dan je ziel inruil voor iets dat je zelf verlangt. Je krijgt dan van de Demon een bepaalde tijd (dit kunnen dagen, maanden, jaren zijn), en als die tijd is afgelopen zullen Hell Hounds komen om je ziel te halen. Een deal wordt meestal gesloten door een kus, maar dit is bij sommige Demonen anders.

Een Demon heeft geen vaste vorm. Wanneer ze geen menselijk lichaam gebruiken zien ze eruit als een zwarte wolk rook die zich in de lucht voortbeweegt. Via de mond van een mens kan een Demon zo het lichaam overnemen, hier hebben ze geen toestemming voor nodig. Ze moeten enkel maar het lichaam betreden en ze hebben een lichaam. Als het mens een zeer sterke wil heeft kan die de Demon dwingen eruit te gaan maar dit gebeurd zelden. Als de Demon het lichaam weer verlaat is er een grote kans dat de persoon het niet overleefd. Een Demon geneest tevens ook heel snel. Wonden zijn binnen enkele seconden weer genezen.
Als een Demon bezit heeft genomen van een menselijk lichaam kan deze de ogen van de persoon van kleur laten veranderen. Een zwart vlies zal er op sommige momenten over komen, dit kan zijn wanneer de demon het zelf wilt of soms als ze hun emoties niet onder controle hebben of pijn leiden.

Een Demon kan op verschillende manieren worden verslagen. Zo heb je ten eerste een speciaal mes. Niemand weet waar het vandaan komt of van wat het gemaakt is, maar er zijn er maar weinig van en ze zijn moeilijk te vinden. Dit word een Demon Blade genoemd. Wanneer je met dat mes bv. de keel van een Demon zou opensnijden zal deze sterven maar de persoon waarvan het lichaam gebruikt wordt sterft mee. Een Angel Blade kan je ook gebruiken om een Demon mee te vermoorden, maar de kans dat je zo één hebt is nog kleiner. Een Angel Blade is enkel te vinden bij een Engel, en deze gaat zijn blade niet snel afgeven. Als een Angel Blade door het lichaam van een Demon word gestoken zal de Demon verbranden. Ook het mens dat ze bezaten zal vanbinnen uit verbranden en het dus niet overleven. Ook het mes heeft dit effect.
Je kan Demonen ook verzwakken op verschillende manieren. Een bekende manier onder de Hunters is de Devil's Trap. Dit is een cirkel die getekend is op de grond met verschillende symbolen rond. De symbolen zorgen ervoor dat de Demon in de cirkel vast zit vanaf het moment dat deze erin gaat staan. Ze kunnen de trap zelf niet vernielen en zitten dus vast tot ze worden bevrijd door iemand anders. Holy Water is ook zeer effectief. Als je dit over een Demon kapt zal hun huid verbranden en dat doet zeer veel pijn. Echter helen de wonden meteen en kan het de Demon niet doden.
Een Demon is niet in staat om ijzer aan te raken want ook dat zal hun huid verbranden. Kogels van ijzer kunnen dus tegen Demonen worden gebruikt. Zout kan je ook goed gebruiken om een val mee te maken, want een Demon kan niet over zout heen stappen. Als je een cirkel van zout zou maken, en jij zou erin staan kan de Demon jou dus niets meer doen.
Er bestaat ook een spreuk in het Latijn waarmee je een Demon terug naar Hell kan sturen, je moet deze gewoon uitspreken in het bijzijn van de Demon.

CROSSROAD DEMON
Deze Demonen zijn niet de meest sterker Demonen maar je mag ze niet onderschatten. Mensen kunnen een Crossroad Demon oproepen om een deal met hen te sluiten. Terwijl dat andere Demonen vooral voor Hell werken, werken zij meer voor zichzelf. Ze maken deals om zo zielen voor Hell te verzamelen. Hun oogkleur is ook rood als ze dit laten zien, en niet zwart zoals bij anderen. Om een Crossroad Demon op te roepen moet je een kistje begraven op een kruispunt. In het kistje moet een foto van jezelf zitten, zand van een begraafplaats en een bot van een kat.

STANDAARD KRACHTEN
Demonen beschikken over verschillende krachten en hieronder is te vinden wat een Demon standaard kan. We geven jullie ook nog de vrijheid om zelf jullie fantasie te laten werken en eventueel zelf wat te verzinnen.

Elektromagnetische interferentie - Demon en geesten verstoren vaak elektrische apparatuur dat om hun heen staan.
Onsterfelijkheid - Demonen gaan niet dood aan een natuurlijke dood, alleen als ze worden vermoord.
Onkwetsbaarheid -Een gebroken nek of schotwonden hebben geen effect op demonen. Ze voelen de pijn wel even, maar zullen hier niet aan dood gaan.  Ze kunnen alleen worden gedood door speciale wapens of rituelen. Is de persoon die ze op dat moment bezitten teveel beschadigd, dan gaan ze gewoon naar een ander. De persoon dat ze hebben bezeten zal dan wel overlijden.
Super uithoudingsvermogen - Demonen zijn nooit moe, hoeven niet slapen te eten en hebben ook geen zuurstof nodig.
Super sterk - Demonen zijn sterke wezens. Ze zijn sterker dan andere mensen. Ook zijn Demonen in staat om verborgen bovennatuurlijke activiteit en wezens te zien, zoals de Reapers, spoken, en Hellhounds.
Telekinese - Demonen kunnen spullen verplaatsen met hun gedachten. Hogere level demonen kunnen mensen vermoorden door het breken van hun nek in hun gedachten.
Supernatural Senses - Demonen hebben een verbeterde gevoel van geur en smaak.
Toegang tot Hel - Demonen kunnen zich teleporteren tussen aarde en hel.

Laatst aangepast door William Nerteaux op zo jul 19, 2015 1:36 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William Nerteaux
William Nerteaux
AdminPROFIELAantal berichten : 100
Leeftijd : 21
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 32 Years
Soort: Skinwalker
Gezondheid: Untrustworthy

Species Empty
BerichtOnderwerp: Re: Species   Species I_icon_minitimeza jul 18, 2015 10:12 amANGELS

Engelen zijn de soldaten van de Hemel. Ze zijn de kinderen van God en bestaan om de wereld en de mensheid te beschermen. Er wordt gezegd dat hun ware vorm het mooiste is wat er bestaat. Geen enkel wezens is in staat om de echte vorm van een Engel te zien zonder dat hun ogen worden verbrand. Een hele tijd hebben Engelen zich niet veel op aarde laten zien, en daardoor begonnen veel mensen en wezens aan hun bestaan te twijfelen, maar toch zijn ze er nog. Ze zijn één van de sterkste wezens die er bestaan, en ook één van de oudste. Een Engel mag dan klinken als een goed wezen, hier word soms over getwijfeld. Ze hebben hun orders en die zullen ze uitvoeren ook. Menselijke emoties hebben amper tot niet, ook de humor van een mens word vaak niet begrepen. Je kan beter zeggen dat ze helemaal geen emoties hebben, maar langzaam aan kunnen ze die wel beginnen te ontwikkelen. Een Engel heeft ook altijd een menselijk lichaam nodig om rond te kunnen wandelen. Voor dat ze een mens kunnen betreden moeten ze eerst toestemming vragen, pas als de persoon ja zegt mogen ze het lichaam betreden en gebruiken. Zonder toestemming is dit niet mogelijk, terwijl Demonen dat wel kunnen.

Er zijn verschillende zaken waar je een Engel mee kan verslaan, maar het is niet allemaal zo simpel als het lijkt. Het eerste wapen waar je een Engel mee kan doden is een Angel Blade. Dit wapen draagt elke Engel bij zich en is nergens anders te vinden en dus is het moeilijk om aan één te komen. Je moet al een Engel gedood hebben voor je er één kan hebben of je moet bijzonder veel geluk hebben. Engelen kunnen ook niet tegen Holy Fire, dit is vuur gemaakt door Holy Oil. Als een Engel dit op hem krijgt zal die meteen verbranden en meestal sterven. Als je een Engel in een cirkel van Holy fire weet te krijgen kan deze er niet uit als de olie eenmaal brand. Er zijn ook symbolen waarmee je een Engel kan verzwakken, of ervoor kan zorgen dat die je niet kan vinden of een gebouw of plaats niet kan betreden. Deze symbolen worden ook wel Enochian sigils genoemd. Als je niet gevonden wilt worden kan je ook Hex Bags gebruiken. Dit zijn zakjes met verschillende ingrediënten in.  

ARCHANGELS
De Archangels zijn de sterkste Engelen die er bestaan, tevens ook de eerste en de meest krachtigste wezens. Qua krachten kunnen ze alles wat andere Engelen ook kunnen, maar bij hun is alles vele malen sterker. Voor de rest zijn het ook zeer slimme wezens die haast alles van het universum weten. Ze waren er vanaf het begin bij. Als een Archangels op aarde komt heeft dat vaak ook ernstige gevolgen voor het weer. Ze zijn in staat om het weer te veranderen en erge stormen te veroorzaken. Alles wat je maar kan bedenken kunnen deze wezens. Ze kunnen zelfs zaken creëren die er normaal niet zijn. Denk hierbij aan het laten verschijnen van een huis. Een Archangels draagt altijd een Archangel Blade bij zich. Dit is te vergelijken met de Blade van een Engel enkel is dit het enige wapen dat een Archangel kan doden. Een normaal Angel Blade zal een Archangel niet kunnen doden, ook andere technieken die normale Engelen wel doden werken niet op deze soort. Je zult echt een Archangel Blad moeten gebruiken om één te doden, maar die kan je praktisch onmogelijk bemachtigen.

STANDAARD KRACHTEN
Engelen beschikken over verschillende krachten en hieronder is te vinden wat een Engel standaard kan. We geven jullie ook nog de vrijheid om zelf jullie fantasie te laten werken en eventueel zelf wat te verzinnen.

Angelic Possession - Ze moeten een mens hebben om op de aarde te kunnen lopen.
Astral Projection - Engelen kunnen hun vleugels projecteren op vaste objecten, zoals de muur. Meestal is dit te zien als een schaduw.
Chronokinesis - Engelen kunnen reizen in de tijd, het verleden en de heden. Ook kunnen ze andere meenemen.
Dream Walking - Engelen kunnen reizen door dromen. Meestal doen ze dit om een boodschap door te geven.
Elektronische Manipulatie - Engelen kunnen elektrische apparaten manipuleren. Dit kunnen ze ook stoppen door te klikken met hun vingers.
Onsterfelijkheid - Engelen kunnen niet ouder worden, ze kunnen ook niet gedood worden door aardse wapens.
Regeneratie - Als een menselijk lichaam van een Engel is beschadigd dan zal het zichzelf weer herstellen, tenzij de wond is aangebracht door een boven natuurlijk wapen.
Superhuman Stamina - Engelen zijn nooit moe, ze hebben heen slaap, voedsel of zuurstof nodig.
Bovenmenselijke kracht - Engelen zijn fysiek veel sterker dan mensen en low level demons.
Supernatural Perception - Engelen zijn in staat om boven natuurlijke dingen om zich heen te zien.
Telepathie - Engelen kunnen de gedachten van andere engelen lezen.
Teleportatie - Engelen zijn in staat om te reizen van de ene plaats naar de andere.
Killing Touch - Engelen kunnen demon doden door een aanraking op hun voorhoofd. Dit hangt ook af van de kracht van de Demon en hoe sterk die is.
Laatst aangepast door William Nerteaux op zo jul 19, 2015 1:40 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William Nerteaux
William Nerteaux
AdminPROFIELAantal berichten : 100
Leeftijd : 21
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 32 Years
Soort: Skinwalker
Gezondheid: Untrustworthy

Species Empty
BerichtOnderwerp: Re: Species   Species I_icon_minitimeza jul 18, 2015 10:20 amCREATURES

In sprookjes, boeken, films en zelfs in de mythologie komen veel verschillende soorten wezens voor. Mensen denken dat dit maar verzinsels zijn van de mensheid maar ze zijn allemaal echt. Denk hierbij aan weerwolven, vampiers, Goden en mythologische wezens. Je bent hierin eigenlijk vrij om te verzinnen wat je maar wilt, het is wel aan te raden een voorstel topic aan te maken als je een bepaald wezen speelt zodat anderen een goed beeld krijgen, maar het is niet verplicht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
William Nerteaux
William Nerteaux
AdminPROFIELAantal berichten : 100
Leeftijd : 21
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 32 Years
Soort: Skinwalker
Gezondheid: Untrustworthy

Species Empty
BerichtOnderwerp: Re: Species   Species I_icon_minitimeza jul 18, 2015 10:20 amHUMANS

Mensen zijn het meest kwetsbaar, zeker als ze niets weten van het bovennatuurlijk. Het zijn gewoon de mensen zoals wij ze kennen. Ze hebben geen krachten waar ze op kunnen rekenen, enkel kennis en Wapens. Terwijl dat sommige mensen niet van het bestaan van monsters afweten, zijn er ook degene die het wel weten. In de bovennatuurlijke wereld staan ze bekend als Hunters en ze jagen op het bovennatuurlijke om de mensheid er tegen te beschermen. Vaak zijn ze er van kleins af aan al mee bezig, maar soms komen ze er ook later in. De wapens die ze gebruiken zijn aangepast aan het soort monster en wat de zwaktes ervan zijn. Ondanks dat het mensen zijn moet je ze toch niet onderschatten, ze kunnen sterker en slimmer zijn dan ze eruit zien, en velen hebben al veel monsters gedood.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

Species Empty
BerichtOnderwerp: Re: Species   Species I_icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Species

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Out Of Character :: Informatie :: Informatie-