IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Who's online

Deel
 

 Nerteaux William

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
William Nerteaux
William Nerteaux
AdminPROFIELAantal berichten : 100
Leeftijd : 21
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 32 Years
Soort: Skinwalker
Gezondheid: Untrustworthy

Nerteaux William  Empty
BerichtOnderwerp: Nerteaux William    Nerteaux William  I_icon_minitimezo jul 19, 2015 7:44 am

William Nerteaux
''William ,, 32 ,, MALE ,, SKINWALKER ,, ''
they bring down angels like you.
De hond is de beste vriend van de mens. Dat is wat mensen altijd zeggen maar in het geval van William is dit zeker niet het geval. Alles wat er menselijk uit ziet moet niet te dicht in de man zijn buurt komen. Een lichamelijke aanraking zal hij uit de weg proberen te gaan wanneer mogelijk, een hand zal hij niet schudden, zijn schouder trekt hij weg wanneer er een hand op gelegd word en een knuffel van hem is even zeldzaam als een Phoenix. Dit komt deels door zijn ervaringen uit het verleden. Het meeste fysiek contact dat hij toen kreeg was wanneer hij werd gestraft. Jarenlang mocht hij ook geen enkele keer oogcontact met iemand maken, deed hij dat wel werd hij gestraft, hierdoor is het voor William niet gebruikelijk om oogcontact met iemand te maken. Hij keek meestal weg naar een andere plek of zal meer richting de grond kijken. Uitzonderlijk zal hij de persoon waarmee hij een conversatie heeft wel eens aankijken.

Grote open plaatsen zijn ook niet gebruikelijk voor de man. Het zijn plaatsen waar dat hij zich niet op zijn gemak voelt en het liefst van al ontwijkt hij ze dan ook. Ondanks dat William ook overkomt als een rustig maar terug getrokken persoon heeft hij zeker een agressieve kant in zich. Hij heeft veel hondengevechten meegemaakt en dat heeft zeker geen geweldig effect gehad op William. Zeker in zijn honden vorm moet je niet over komen als een bedreiging.
Hij heeft ook jaren lang opgesloten gezeten waardoor hij nooit echt geleerd heeft hoe hij sociaal moet omgaan met anderen. Je kan wel zeggen dat hij sociaal awkward is en ook bindingsproblemen heeft.

Skinwalker - Een skinwalker is een variant op de weerwolven zoals wij ze kennen. Ze kunnen veranderen in een dierlijk wezen, in hun geval is dit een hond en geen wolf. Terwijl een weerwolf ook geen controle heeft over zijn transformaties kan een Skinwalker kiezen wanneer ze veranderen. Zilver is nog steeds schadelijk voor deze soort, ze kunnen het niet aanraken en het kan zelfs tot hun dood leiden. Zoals bij weerwolven is hun bijt ook besmettelijk, eens gebeten word je zelf ook een Skinwalker.
Als een Skinwalker een mens dood zal deze het hart opeten, maar dat is iets dat William nog nooit gedaan heeft.

Krachten
> In hondenvorm zijn ze sterker dan mensen en andere dieren.
> Wonden genezen veel snellen.
> Hun reukvermogen en gehoor is in beide vormen beter dan dat van mensen.

Elk wapen gemaakt van zilver zou een Skinwalker kunnen doden, net zoals zeer harde lichamelijke schaden.

William Nerteaux heeft tot een leeftijd van 28 niet de beste tijd van zijn leven gehad, maar tot die leeftijd wist hij niet beter. De mensen die normaal gezien zijn ouders zouden zijn geweest hadden de jongen niet gekregen om te beschouwen als zoon, nog voor dat William geboren was had iemand hem al overgekocht voor enkele honderden euro's, misschien dat het zelfs in de duizend zat. De mensen die hem gekocht hadden waren niet de mensen waar je een voorbeeld aan moest nemen. Ze hielden zichzelf bezig met vuile zaakjes en deden alles om geld te verdienen, één van hun inkomst bronnen waren hondengevechten maar hierin speelden ze al jaren vals. De mannen wisten van het bovennatuurlijke af en zo ook van Skinwalkers, mensen die kunnen veranderen in honden en een pak sterker waren. Ideaal om te gebruiken tegen normale honden. In het begin was het allemaal nog wat wennen en veel van hun skinwalkers gingen toch dood omdat ze niet wilden vechten. Ze lieten zichzelf dood bijten of zorgde zelf voor hun dood, daarom dat de mannen een skinwalker wilden die niet beter wist. Ze kozen zelf een duo uit, één jongen en één meisje die zouden zorgen voor een kind. Eenmaal het kind enkele jaren oud was zou het worden besmet met het virus van de skinwalkers om dan een opgesloten leven te leiden, maar wel met het geluk dat hij niet beter wist dan het leven dat hij leidde.

Vanaf het moment dat zijn leven in een kooi begon werd het ook alleen maar slechter. Op alle mogelijke manieren probeerde ze hem agressief te krijgen, hem te leren vechten en niet terug te houden. Deed hij wat verkeerd zou hij worden gestraft wat meestal niet plezierig was. Over zijn hele lichaam heeft hij er nog littekens van staan, al zijn enkele littekens ook door de gevechten waar hij aan deel nam.
Doordat hij geen gewone hond was en veel sneller genas, veel ouder werd was hij perfect. Het zou een beest worden dat miljoenen waard was en waar ze jaren lang gebruik van konden maken. Vanaf een leeftijd van 12 begonnen zijn echte gevechten pas, ervoor was het enkel training. Deze gevechten gingen door tot zijn 28 jaar.

Het was een Crossroad Demon die uiteindelijk zorgde voor zijn vrijheid. In ruil voor William zijn vrijheid zou hij haar moeten helpen, maar hij wilde niet anders. Hij had ook wist ook wel hoe het normale leven van iemand eruit zag en dat was ook wat hij wilden. Een deal werd het dus, maar een deal die hij met open armen ontving.

_________________

Nerteaux William  2zsw6lg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Nerteaux William

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Character :: Aanmelden :: Applicaties-