IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Who's online

Deel
 

 Devil's bad luck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Celestia Orlandi
Celestia OrlandiPROFIELAantal berichten : 9
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 20/21
Soort: Creature
Gezondheid:

Devil's bad luck Empty
BerichtOnderwerp: Devil's bad luck   Devil's bad luck I_icon_minitimedo jul 30, 2015 1:41 am

Het was al redelijk laat. ergens rond 18.30, en nu was Celestia eigenlijk maar pas klaar met de verhuizing. De reis was zwaar geweest. Het is niet dat ze van een andere stad komt maar ook nog eens van een ander land- Italïe. Ze gaat het daar missen. Dat is zeker. Celestia had genoeg gehoord hoe asociaal de mensen in Amerika waren. In Italïe is het er altijd warm en iedereen was bij iedereen. Hier in dit land... Het lijkt bijna ieder voor zich. Het beviel haar niet, maar haar chef op het werk zei dat met haar skills ze hogerop kon geraken in Amerika. Geeuwend keek ze rond naar haar nieuwe thuis. Een loft op de 16de verdieping. Het was helemaal niet makkelijk geweest om met grote meubels de trap te gebruiken. De rest hadden ze met de liften gedaan. Uitgeput liet ze zichzelf vallen op haar bed. Langzaam sloten haar ogen, nog voor die helemaal gesloten waren rinkelde haar telefoon. Met een ruk was ze meteen recht. De speciale beltoon maakte haar duidelijk dat het haar nieuw werk was. Voor een goed halfuur zat ze aan de telefoon. Wanneer de jonge vrouw had neergelegd schoot ze meteen in actie.
In nog geen drie minuten had ze haar jas, huissleutels en motorsleutels gepakt en stond ze al in de lift met haar badge aan haar broeksriem. De lift ging open en ze was al meteen naar haar motor. Met een soepele beweging zat ze op Moto en reed weg richting de crime plaats. Celestia had geluk dat ze een moto had wat met een auto zou ze niet door alle smalle wegen kunnen geraken. Ze parkeerde twee straten van de plaats en ging er te voet verder. Ze kon natuurlijk ook geteleporteerd hebben, maar mensen zouden vragen stellen als ze van zo'n verre afstand in nog geen 10minuten had afgelegd. Ze begroette een paar van haar nieuwe collega's om dan meteen aan het werk te gaan. Achter een paar foto's die ze had getrokken en een heleboel info die ze heeft opgeschreven stond ze op en slaakte een diepe zucht bij het zien hoe het dode lichaam werd weggehaald. Vanaf dat moment begon iedereen weg te gaan, de enige die overbleef was Celestia. Ze had besloten om nog wat langer te blijven. Met een afwezige blik voor even ging ze met haar vingers over haar ketting waar een zilveren kruisje aan hing.

(Keith)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keith Bronson
Keith BronsonPROFIELAantal berichten : 16
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: Early 20 or something, real age is to old.
Soort: Arch Angel/Devil/Lucifer/Satan/You get it
Gezondheid: I'm great, thanks for asking.

Devil's bad luck Empty
BerichtOnderwerp: Re: Devil's bad luck   Devil's bad luck I_icon_minitimewo aug 05, 2015 9:36 am

Gehurkt zat de donker harige man op de plek waar eerder nog een lijk had gelegen. Bloed lag nog steeds op de grond en met één vinger ging hij erover heen om het beter te kunnen bekijken. Hij rook er zelfs even aan. ‘Dit was een wrede moord,’ was het eerste wat hij zei om zodat de aandacht van de andere persoon op hem te richten. 'Volgens mij niet gepleegd door een mens, maar ook niet volledig dierlijk.' Met een schuin oog keek hij naar het meisje dat iets verder stond. Dus zij was degene die dat hij nodig had? Hij had liever iets...mannelijker gehad dan een vrouw. Je moest vrouwen niet onderschatten maar toch, hun gevoelens en al hun vrouwelijke instincten kwamen niet altijd van pas. Joy joy.
Terwijl dat hij recht stond veegde hij het bloed van zijn vinger af aan zijn broek maar het liet geen vlek achter. Alsof dat het gewoon was verdwenen in de vergetelheid. ‘Keith Broson, FBI,’ sprak hij terwijl dat hij uit de binnen zak van zijn jas een badge nam. Het zag eruit als een echte en als je hem zou opzoeken zou je hem ook effectief kunnen terug vinden in het systeem. Keith had er zelfs voor kunnen zorgen dat sommige mensen in een andere staat hem kenden. Het was allemaal om ervoor te zorgen dat hij een goede cover had, maar zo had hij voor meerde beroepen wel iets.

_________________
Devil's bad luck 28a2upy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Celestia Orlandi
Celestia OrlandiPROFIELAantal berichten : 9
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 20/21
Soort: Creature
Gezondheid:

Devil's bad luck Empty
BerichtOnderwerp: Re: Devil's bad luck   Devil's bad luck I_icon_minitimedo aug 06, 2015 1:16 am

langzaam gleden haar ogen naar de omgeving op zoek naar iets dat haar verder zou kunnen helpen. Jammer genoeg had ze geen geluk en zuchtte even vermoeid. Haar ijsblauwe ogen waren wat doffer geworden. De vermoeidheid eiste haar tol. toch bleef ze haar best doen. Haar werk mocht er niet onder lijden. Met een vastberaden blik keek ze naar een bepaalde plaats met samengeknepen ogen. Wanneer ze dichterbij ging zag ze klauwsporen. Dat was interessant. Een dier? Nee die zouden niet zomaar de stad in komen. ook al is het meer in de verlaten steegjes. Celestia haalde haar notities uit en begon er enkele dingen op te schrijven achter de klauwen goed te hebben bestudeerd. . ‘Dit was een wrede moord,’ In een seconde had ze zich omgedraaid, tergelijke tijd haar wapen tevoorschijn gehaald en richtte het recht op de man. Haar hele lichaam was gespannen. Het verontrustte haar dat ze hem helemaal niet gehoord had. dat is onmogelijk. Ze had hem zelf niet gevoeld. Was ze zo afwezig geweest met haar gedachten? 'Volgens mij niet gepleegd door een mens, maar ook niet volledig dierlijk.' Zwijgend keek ze toe hoe hij aan het bloed kwam. Haar wapen had ze nog niet weggestoken. . ‘Keith Broson, FBI," Nu pas stopte ze het wapen weg. " Is het uw gewoonte om anderen te besluipen?" Met een stotterende zucht greep ze naar het kruisjesketting aan haar hals en sloot vluchtig haar ogen om haar hart te laten kalmeren. Vluchtig had ze zijn badge bekeken. " Celestia Orlandi, politie detective" Stelde ze zichzelf dan maar voor. Achter hem goed eens te hebben zitten bekijken dwaalden haar ogen weer naar de grote bloedplek op de grond. "De klauwen aan de muur maken het duidelijk. Wat hebt u dan in gedachten?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keith Bronson
Keith BronsonPROFIELAantal berichten : 16
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: Early 20 or something, real age is to old.
Soort: Arch Angel/Devil/Lucifer/Satan/You get it
Gezondheid: I'm great, thanks for asking.

Devil's bad luck Empty
BerichtOnderwerp: Re: Devil's bad luck   Devil's bad luck I_icon_minitimedo aug 06, 2015 7:28 am

Keith keek het meisje enkel rustig aan en het eerste wat hem op viel wat haar ketting. Overdreven rolde hij met zijn ogen terwijl hij zuchten. Dat had hij weer. Het meisje, of nee Celestia Orlandi hield een pistool op hem gericht en zei wat over het sluipen. ‘Slechte gewoonten,’ zei hij nog met een glimlach op zijn gezicht.
Er werd naar zijn persoonlijke- nee wacht, naar zijn professionele mening gevraagd. Met zijn handen in zijn broekzakken ging hij naar de muur om daar even door zijn knieën te zakken. Zijn ogen vernauwde hij even terwijl hij keek naar de scharen en ook zijn hand liet hij er even over heen gaan. ‘Ik zou gaan voor een soort weerwolf,’ besloot hij terwijl dat hij weer recht stond. ‘Het hart is weg dus het is iets weerwolf achtig, wel minder schade aan het lichaam dus vermoed ik een ondersoort,’ zei Keith. Eigenlijk was het allemaal een beetje rond de pot draaien en er een mooi verhaaltje rond maken. Hij wist gewoon al wat de oorzaak was en wie het was ook, waar die persoon was, motief en al de rest.

_________________
Devil's bad luck 28a2upy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Celestia Orlandi
Celestia OrlandiPROFIELAantal berichten : 9
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 20/21
Soort: Creature
Gezondheid:

Devil's bad luck Empty
BerichtOnderwerp: Re: Devil's bad luck   Devil's bad luck I_icon_minitimedo aug 06, 2015 8:18 am

Vanaf dat hij hier was had ze een ongemakkelijk gevoel. Ze wist niet wat het was, en begreep het dus niet. Het zorgde ervoor dat er een lichte frons op haar voorhoofd tevoorschijn kwam en ze hem bedenkelijk aankeek. Het baarde haar echt zorgen dat ze hem niet had gehoord of aangevoeld. het is geen gewone mens, dat weet ze nu al. Nu ze meer op hem focust voelt ze dat hij sterk is. ‘Slechte gewoonten,’ zei hij nog met een glimlach op zijn gezicht. Lichtjes schudde ze haar hoofd. " Er is mij niet verwittigt dat de FBI hierbij zou komen." Het was vreemd aangezien zij altijd de eerste is die verwittigt word wanneer de FBI erbij komt. En waarom sturen ze er maar een? Denken ze zo hoog van zichzelf? ‘Ik zou gaan voor een soort weerwolf,’ besloot hij terwijl dat hij weer recht stond. ‘Het hart is weg dus het is iets weerwolf achtig, wel minder schade aan het lichaam dus vermoed ik een ondersoort,’ zei Keith. Met vernauwde ogen luisterde ze naar zijn gedachten. Hij leek zo zeker van zijn zaak. " weet jij iets meer van deze moord dan ik?" Vroeg ze. Het leek er wel op maar ze wist het niet zeker. Het is niet dat ze bewijs had. Gewoon... een gevoel?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

Devil's bad luck Empty
BerichtOnderwerp: Re: Devil's bad luck   Devil's bad luck I_icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Devil's bad luck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Town :: The Streets :: Abandoned House-