IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Who's online

Deel
 

 Kailee Rietz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kailee Rietz
Kailee RietzPROFIELAantal berichten : 13
RPG SHEET

Kailee Rietz Empty
BerichtOnderwerp: Kailee Rietz   Kailee Rietz I_icon_minitimewo aug 05, 2015 6:32 am
Kailee Rowan Rietz


"It's better to burn out than to fade away", wrote Kurt Cobain
before he pulled the trigger and painted the
wall behind him with his brains


GENERAL
Name Kailee Rowan Rietz
Pronunciation Kaj-lie Roo-wan Rie-ts
Meaning Kailee - keeper of the keys; pure, Rowan - /, Rietz - /
Nicknames Kai
Age 21
Gender Male
Birthday February 18 (1994)
Sexual orientation Bisexual
Partner I'd rather kill myself than fall in love ever again
Pet He used to have a pet-bat, Ty, but he died a few years ago
Allergic diseases None
Bad habbit(s) He's a chainsmoker
Job He tattooes people sometimes
Extra -

Mom Vanessa Vall
Dad Arthur Rietz, he died
Siblings Ricky Rietz, but he is dead

Faceclaim Cole Mohr
Voice
× Link~
Songs
× Johnny Cash - Hurt
× Beck - Loser
× Meh

OUTSIDE
Height 1,85 m
Weight 61 kg
Hair color Brown/black, but he dyes it
Eye color Blue
Posture He's quite tall and skinny
Tattoos Too many to write down
Meaning tattoos Well, he has too many tattoos to write down and he does not like sharing their meaning
Piercings Ears are pierced and he used to have a nose piercing
Scars A few
Extra -

INSIDE
Kailee is een onrustig persoon. Vaak komt hij nerveus over en kan hij niet lang stil zitten doordat hij bang is dat er was mis gaat of dat er wat ergs gaat gebeuren. Waarschijnlijk komt dit door de angst dat iemand hem zou be(voor)oordelen wegens de dood van zijn broertje. Dat loopt dan uit naar zijn wantrouwig gedrag. Hij wilt niet te veel zeggen omdat hij niet wilt dat hij als een moordenaar bestempeld zou worden. Zijn persoonlijkheid is dus grotendeels zo door angsten en schuldgevoelens. Hij mist zijn vader en zijn broer, zijn vader misschien iets meer, maar hij voelt zich schuldig. Als hij niet humeurig is dan is hij wel stil. Maar als hij humeurig is dan is het niet moeilijk om hem kwaad te krijgen. Kailee is snel geïrriteerd en doet geen moeite om rustig te blijven als hij pissig is.
Maar daar buitenom heeft hij ook wel goede kanten. Als hij op zijn gemak is, is hij leuk gezelschap. Hij lacht graag en kan nog wel redelijk goed een gesprek gaande houden zonder lange stiltes te laten vallen. en hij is verre van de slimste persoon die er bestaat.

Extra information
Likes Cigarettes, being alone, laughing, hanging out with cool people, dying his hair, video games, music, his guitar
Dislikes A looooooooot~
Favorite color Blue
Least favorite color Erm... Probably orange or something
Favorite movie Montage Of Heck, Birdman
Least favorite movie The Lion King, Lucy
Lucky number He doesn't have a lucky number
Unlucky number Every single number
Favorite music genre Metal and that kind of stuff
Least favoritemusic genre Popmusic
Favorite animal Wolves
Least favorite animal Erm... Pigs
Knows which languages? Dutch and English (and French but he already forgot how to speak that)
Favorite 'quote(s)' "I'm a loser baby, so why don't you kill me?", "He painted the wall behind him with his brains."
Favorite Dutch word He doesn't have a favorite Dutch word
Favorite English word Fuck
Favorite French word Ta gueule
Extra -

HISTORY
Het heeft geen zin om zijn hele verleden uitgebreid uit te schrijven, want interessant is het toch niet, dus daarom is het in grote lijnen geschreven~

0-12
Kai was altijd wel een vrolijk kind, kon wel goed om met mensen en dat bleef zo tot zijn broertje geboren werd. Alle aandacht en liefde van zijn ouders ging nu naar de nieuwe baby, en Kailee had het gevoel dat hij een beetje vergeten werd. Op de basisschool ging het ook nog wel goed, al ging hij vaker met tegenzin naar school want de enige vriend die hij daar had was zijn ingebeelde vriend Kaney. Hij begon te beseffeb hoe oneerlijk de wereld was, maar hij kon er niets aan doen. Zijn vader was nog zelden thuis, hij was altijd op reis voro zijn werk en Kailee miste hem. Heel erg veel, hij hield veel van zijn vader.

12-14
Nu hij de basisschool achter zich liet werd het nog serieuzer. Nu kon hij niet eens een week missen. Nu kon hij niet weglopen uit het klaslokaal als ze een test maakten, laat staan bij een examen. Kai spendeerde steeds minder tijd met zijn gezin en zat vaker op zijn kamer tot diep in de nacht om te leren. Dit was niet omdat hij ijverig was, maar omdat hij altijd alles uitstelde wat ervoor zorgde dat hij alles in één avond/nacht moest studeren. Omdat dat natuurlijk niet ging zonder in slaap te vallen haalde hij steeds slechtere punten. Toch zorgde dat er niet voor dat hij gestimuleerd werd om beter zijn best te doen, hij deed steeds minder. Vaker en vaker vergat hij te leren of maakte hij zijn taken gewoon niet. Dat merkte de leerkrachten ook wel op en enkel wanneer ze dreigen zijn ouders te belen besloot Kai toch een beetje zijn best te doen. Dan werkte hij alles af en handigde het over aan de leerkrachten. En zo bleef hij het doen, iedere keer dat ze wouden bellen beloofde hij zijn werk af te maken.
De eerste jaren gingen redelijk, hij had geen last met mensen maar veel vrienden had hij ook wel niet. Niemand ging eigenlijk met hem om, de meeste meden hem liever omdat ze dat soms moesten van hun ouders. Ze waren bang dat Kai een slechte invloed zou hebben op hun kind omdat hij zich afzonderde van de rest door niet zijn best te doen en andere dingen lief te hebben. Volgens hun was zijn muziekstijl verkeerd, was het verkeerd om bi te zijn en was het al helemaal verkeerd om te doen alsof niets je interesseerde. Rond zijn dertien en een half begon het langverwachte dan toch: Een paar klasgenoten vonden het zo leuk om Kai als doelwit te nemen. Heel erg interesseerde Kai zich er niet voor, hij liet zijn haar opscheren en blauw verven en mocht zelfs een piercing laten zetten, maar het schrikte de pesters niet af. Niet dat dat echt zijn bedoeling geweest was.

15 jaar
Hij veranderde van school om de pesters kwijt te raken, maar Kaney was hij ook kwijt geraakt. Zijn ingebeelde vriend kwam nooit meer tevoorschijn. Daar ging het zichtbaar beter met hem, hij sprak niet veel maar maakte toch al aardig wat vrienden, al waren het niet echt 'vrienden', meer 'mensen waar ik mee optrek als ik me doodverveel'. Maar op een dag kreeg hij te horen dat zijn vader overleden was. In alle haast keerde hij terug naar huis, maar ze hadden pas gebeld toen zijn vader al begraven was. Niemand had op hem gewacht daarvoor. "Hij haatte je", zei Ricky toen. "Hij is waarschijnlijk blij dat hij dood is. Nu hoeft hij je niet meer te zien. Maar jij wilt hem wel nog zien, hé?" Kailee wist niet wat er mis was met zijn broer, maar hij vond het eng. "Zal ik je helpen naar waar hij nu is?" Ricky sprong naar Kai toe, die zijn zakmes getrokken had om zich te beschermen tegen de jongen. Het was niet zijn bedoeling, maar toen hij zich afweerde raakte hij Ricky in zijn buik, en hij kon hem niet meer helpen. De jongen stierf, en daardoor verloor Kai zijn vader en zijn broer op korte tijd. Hij werd vrijgesproken bij de rechter want het was wettelijke zelfverdediging, maar dat zorgde er niet voor dat zijn moeder hem beetje bij beetje wat begon te haten. In de eerste maand na de dood van Kai's broer en vader kwam Kaney nog enkele keren langs. Maar Kai zag hem niet meer goed, en besefte nu pas dat hij zich altijd een gezicht en stem ingebeeld had bij zijn vriend. Hij besefte dat Kaney ingebeeld was en werd daar nog verdrietig er door. Kaney was nooit bij hem geweest. Kaney bestond niet.

16-21
Kai ging gewoon terug naar school en had nog twee bewogen, ingewikkelde jaren voor hij afstudeerde aan de middelbare school. Hij had geen flauw idee wat hij met zijn leven wou gaan doen, hij kon niets, hij wou niet verder gaan studeren. En waar zou hij nu nog een job vinden met zijn tattoos. Maar dat deed hem er wel aan denken dat hij van tattoos hield. Hij besloot een cursus te volgen, en het verbaasde hem dat hij nog wel goed was erin. Het werd een beetje zijn job. Ze nu en dan zou hij iemand een tattoo zetten om wat geld te verdienen, want een andere job zag hij zichzelf niet doen. Misschien wou hij ergens wel een muziekant worden, maar hij suckte helemaal doordat hij zelden nog gitaar speelde. Hij vond zichzelf een appartementje, een klein, vies, stoffig appartementje waar hij kon wonen en wat hij zijn thuis kon noemen. Hij sloot zich zo een beetje af van alles en iederee, voor de zoveelste keer in zijn leven. Hij had nog zelden contact met zijn moeder. Dat zorgde ook er wel voor dat hij vaak in geldproblemen zat. Andere mensen konden geld lenen van hun ouders, en wel, Kailee kon dat dus niet.

22-?
WIP


ty ek


_________________

Kailee Rietz 30vywqf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Kailee Rietz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Character :: Aanmelden :: Applicaties-