IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Who's online

Deel
 

 Hailey Philips

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hailey Philips
Hailey Philips
AdminPROFIELAantal berichten : 66
Leeftijd : 24
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 21
Soort: Cross Road Demon
Gezondheid:

Hailey Philips Empty
BerichtOnderwerp: Hailey Philips   Hailey Philips I_icon_minitimewo aug 05, 2015 10:39 am

❝I'm the leader of the not-coming-backs❞
- Hailey Philips

Twenty - One
Cross Road Demon
London
Hannah Snowdon
Michelle
PERSONALITY

Playfull - Hailey is een heel zorgeloos meisje. Je kan wel zeggen dat ze een echt meisje meisje is. Ze draagt graag mooie jurkjes, mooie make up en schattige haarspeldjes. Maar kan daar in tegen ook heel stoer zijn. Ze maakt zich niet zo druk om het leven en huppelt er bijna dagelijks door heen. Ze is heel nieuwsgierig en misschien zelfs een beetje te brutaal.

Shy - Hailey is geen meisje die snel vrienden maakt. Dit betekend niet dat ze geen prater is met anderen. Ze mag soms wat in het begin verlegen zijn maar dat geloof me als je haar eenmaal beter kent praat ze de oren van je kop!

Anger Issue? - Nee Hailey heeft niet echt woede problemen maar dat betekend niet dat je haar boos moet proberen te maken. Want ze is en ze blijft nou eenmaal een demon en als het haar niet aanstaat sta je niet langer meer op de aarde. Voor de rest is Hailey heel lief.

English History - Hailey heeft nog steeds haar Engelse gewoontes. 4 uur is thee tijd en haar Engelse accent is altijd nog duidelijk te horen. Zo zijn er altijd nog een paar gewoontes blijven hangen uit haar verleden. Je moet dan ook bedenken dat Hailey nu meer dan 600 jaar oud is.


SPIECES

Hailey heeft naast haar gewone demon krachten nog een speciale taak gekregen uit Hel. En dat is dat zij een Cross Road Demon (CRD) is. Waarschijnlijk zou dat niet meteen iets zeggen maar een Cross Road Demon is zeker anders dan een gewone demon. Een CRD kan namelijk deals sluiten met andere soorten. Zij moeten Hailey oproepen door op een kruisweg een kistje te begraven met daarin een foto van jezelf, zand van een begraaf plaats en een schedeltje van een kat. Dan zal Hailey verschijnen op het kruispunt en kun je een deal met haar sluiten.

Ik hoor je al vragen hoe gaat dat in zijn werking? Nou zo: Je onderhandeld met Hailey over wat je wilt hebben. Als Hailey daar mee akkoord gaat zal ze je vertellen dat je nog 10 jaar te leven heb als de deal gesloten is. Als je daarmee akkoord gaat ga je een contract ondertekenen (nu word het leuk voor de heren.. of dames.) Omdat Hailey niet allemaal papier werk bij zich gaat houden, moet je de CRD kussen op de mond. Als de kus gedaan is, is de deal gesloten en heb je, je wens en nog maar 10 jaar om daar van te genieten.

Een CRD ziet er ook iets anders uit dan een normale demon. Zoals de gewone demonen hebben zij zwarte ogen. Als Hailey haar echte ogen laat zien zijn ze rood.


HISTORY

- SHE'S A GOOD GIRL, SHE'S DADDY'S FAVORITE -
Hailey heeft in haar jonge jaren geen makkelijk leven gehad. Ze werd geboren in familie met twee oudere broers. Roman en Edward. Hailey was een meisje dat precies haar moeder moest opvolgen. Ze moest voor de mannen van de familie zorgen en voor de rest haar mond houden. En dat was een moeilijke taak voor Hailey. Ze wilde zich graag overal mee bemoeien en dat kwam haar zwaar te staan. Haar vader had een flink drank probleem en als het hem niet mee zat sloeg hij de eerste persoon die in zijn buurt kwam. En toevallig was Hailey altijd die persoon.

Ze was al op haar zestiende uitgehuwelijkt aan een rijke jongeman die op eerste oog opslag haar prins charming leek te zijn. Totdat ze het huwelijks bootje in gestapt waren. Toen Hailey samen met hem woonde en voor hem probeerde te zorgen werd het niet gewaardeerd en als de jongen het niet beviel sloeg hij haar. Hailey hield zich voor de gek door te denken dat het hij het allemaal uit liefde deed en gewoon gestrest was. Maar die van binnen wist ze wel dat het allemaal leugens was waar ze zichzelf mee in slaap bracht 's avonds.
Op haar achttiende beviel Hailey van een dochtertje die ze Lilith noemde. Lilith was Hailey's oog appeltje. Ze speelde met haar, verzorgde haar en voor het eerst leek hun gezin gelukkig.

- FORGET WHAT YOU THOUGHT, CAUSE GOOD GIRLS ARE BAD GIRLS, THAT HAVEN'T BEEN CAUGHT -

Hailey is geen persoon die graag over zich heen laat lopen en ze heeft altijd haar eigen weg gevonden. Zo had Hailey een boek gevonden over hekserij waar een interessant stuk stond over Cross Road Demons. Hailey was in de nacht naar buiten gesneaked en begroef een kistje op een kruispunt met een foto van haarzelf, een katten schedeltje en zand van een begraafplaats. En daar stond hij. Een prachtige lange gespierde man met lang zwart haar. Hailey voelde haar knieën week worden en durfde haar wens bijna niet uitspreken. Maar toch deed ze dit en toen het contract was bezegeld met een kus ging Hailey terug naar huis, waar zij haar man vond die haar liefde gaf.

10 jaar lang leefde Hailey haar gelukkige leven. Lilith was op gegroeid als een prachtig meisje en ze voelde zich geliefd door haar man. Ze vond het vreselijk toen de Hel Honden haar kwamen halen om haar Hel in te slepen. Dagen en nachten had ze gekrijst in Hel, dat ze de Demon zou vinden die haar dit aangedaan had en dat ze hem zou vermoorden. En toen ze gedacht gehoord te worden werd haar leven op haar kop gezet.

Hailey kwam terug op aarde in de 21ste eeuw. Je kan wel bedenken dat het een behoorlijk schok was voor haar. Zeker toen ze er achter kwam dat ze iets was geworden wat ze het meeste haatte. Een Cross Road Demon. Ze haatte de mensen die haar op riepen en met haar een deal wilde sluiten. Ze haatte haar werk maar langzaam aan begon ze te begrijpen waarom mensen het deden. Waarom zij het gedaan had. Ze had liever 10 jaar gelukkig geleefd dan 100 jaar ongelukkig. Ze begon haar werk als een helden daad te zien voor de mensen die het nodig hadden.

- WHEN YOU ASK HER SHE WILL SAY "YOU KNOW WHERE TO FIND ME." -
Hailey heeft ondertussen een redelijk leven opgebouwd samen met haar beste vriend William. Ze leven van Motel tot Motel en stelen hun spullen bij elkaar. Eerlijk gezegd kon ze zelf geen beter leven bedenken. Ze beantwoord de vragen van de mensen die haar om een contract vragen en droomt om ooit haar dochter terug te kunnen zien. Al weet ze haast zeker dat, dat onmogelijk gaat worden.Kíli

_________________

Hailey Philips Bi85dpR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://supernaturall.actieforum.com
 

Hailey Philips

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Character :: Aanmelden :: Applicaties-