IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Who's online

Deel
 

 [open] It's almost day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spike
SpikePROFIELAantal berichten : 22
Leeftijd : 19
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 162
Soort: Vampire
Gezondheid: I'm kind of death

[open] It's almost day Empty
BerichtOnderwerp: [open] It's almost day   [open] It's almost day I_icon_minitimezo aug 23, 2015 5:53 am"Damn right I'm impure! I'm as impure as the driven yellow snow."


Hij pakte een portefeuille uit zijn jaszak en betaalde voor zijn sigaretten. Veel geld had er niet ingezeten toen hij het gisteren van zijn slachtoffer gepakt had. Hij liep naar de uitgang terwijl hij het net gekochte pakje in zijn jaszak stak. Nadat hij de winkel uitgewandeld was gooide hij de portemonnee in een vuilbak die een paar meter verderop stond. Met die paar centen die er nog in zaten kon hij toch niets aanvangen. Mensen zouden meer geld bij zich moeten hebben. Hoe kon iemand als hij nu goed leven als iedereen alleen maar een paar munten bij zich had. Hij schudde even met zijn hoofd en haalde het pakje samen met zijn aansteker boven. Hij pakte een sigaret uit het pakje en stak hem al wandelend aan. Hij moest zich niet haasten om thuis te komen: de zon zou pas over een uur of drie opgaan. Hij hield halt bij een kruising, is zien of er nog iets te doen viel voor hij naar binnen ging.


_________________
[open] It's almost day Wh5yb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Malphas
Lawrence MalphasPROFIELAantal berichten : 13
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 233
Soort: Demon
Gezondheid: Full 100%

[open] It's almost day Empty
BerichtOnderwerp: Re: [open] It's almost day   [open] It's almost day I_icon_minitimedi sep 15, 2015 6:31 am

Zorgvuldig knoopten zijn vingers het jasje van z’n pak dicht, nadat hij naar buiten stapte. De dagen begonnen kouder te worden. Het was vroeger donker, de wind werd guurder. Bomen begonnen de kleuren van diens bladeren te verliezen. Herfst was op komst. Een logische menselijke stap was dan ook om zich warmer te gaan kleden. Lawrence liep het stenen trappetje af, een hand door z’n haar halend. De nacht was amuserend geweest. Het begon met een bedrijfsfeest, waarvoor hij was uitgenodigd door een jongedame, die hij enkele dagen terug had ontmoet. Vervolgens had dat feest doorgezet bij haar thuis. Eenmalig keek hij omhoog naar de ramen van het appartement. Gitzwart. De lichten waren uit. Er leek geen leven in te zijn. Een kleine grijns verscheen rondom z’n lippen, waarna hij zijn heldere blauwe kijkers op de horloge rondom z’n pols richtte. Nog enkele uren en de zon zou wederom opkomen. Wezens zouden hun ogen openen en deze eens rustige straten, weer druk bezetten. Een periode waar tenminste wat te zien viel. Een periode die hij zou aanschouwen vanaf het balkon van zijn hotelkamer. Rustig volgde Lawrence de weg, een kruispunt naderend. Echter merkte hij op niet alleen te wezen. Ten eerste stond iemand aan de overkant. Ten tweede klonken er voetstappen achter hem. Vluchtige voetstappen, alsof ze een poging deden om hem in te halen. Op het moment dat hij opzij keek, zag hij een onbekende hand uitstrekken richting z’n bovenlichaam. Uit reflex trok Lawrence z’n elleboog omhoog, daarbij het gezicht van de ander rakend. ’Schorem,’ gromde hij diep. Van redelijk neutraal was zijn mood omgeslagen naar enorm pissig. Ruw pakte Lawrence de man, wiens neus bloedde, bij de kraag. Vervolgens gooide hij hem met een kracht naar achteren, dat de jonge crimineel achterover op de straat viel. ’Scheer je weg.’ Gevaarlijk flikkerden zijn ogen, een boel problemen belovend wanneer de onbekende dat niet zou gehoorzamen.

Words: 316|| Mood: Don’t mess with me || Tag: Spike
_________________
[open] It's almost day QFVvXdj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spike
SpikePROFIELAantal berichten : 22
Leeftijd : 19
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 162
Soort: Vampire
Gezondheid: I'm kind of death

[open] It's almost day Empty
BerichtOnderwerp: Re: [open] It's almost day   [open] It's almost day I_icon_minitimewo sep 16, 2015 4:50 am"Damn right I'm impure! I'm as impure as the driven yellow snow."


Het eerste wat hij zag was een man die het kruispunt naderde. Hij had een pak aan en maakte de indruk dat hij net van één of ander belangrijk gedoe kwam. Het tweede wat hij zag was dat de man achtervolgd werd door een andere man die zijn een hand naar de ander uitstak. De man in het pak gaf de ander een elleboogstoot in z’n gezicht, gromde iets en gooide de man naar achteren. Zodra deze schreeuwde dat de jongeman weg moest wezen krabbelde deze overeind en vluchtte hij; in Spike’s richting.
Deze grijnsde, van alle richtingen die hij uit kon was de crimineel zo slim om zijn kant op te rennen. Zodra de man langs hem rende pakte hij deze bij de keel en hees de bang kijkende man met één hand omhoog zodat hij nog maar net op zijn tenen kon staan. ‘Je hebt geluk dat ik niet van zomaar van iedereen eet’ Zei hij glimlachend. Hij liet de man terug naar beneden zaken, zodat deze weer op zijn voeten kon staan. Deze keek hem hoopvol aan, overtuigd dat hij hem zou laten gaan. Spike grinnikte en brak zijn arm, waardoor de door hem gevangen man het uitschreeuwde van de pijn. Terwijl zijn schreeuw zich mengde met Spike’s zachte gelach richtte hij zich op de man die de dief daarnet naar achteren gegooid had. Niet menselijk, als je het hem vroeg. Spike keek de man indringend aan terwijl hij de gewonde man tegen de muur van een huis gooide, waar deze zijn nek brak en dood bleef liggen. ’Mooie gooi, daarnet’ Zei hij in de richting van de man met het pak kijkend.

- zijn kleren

_________________
[open] It's almost day Wh5yb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Malphas
Lawrence MalphasPROFIELAantal berichten : 13
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 233
Soort: Demon
Gezondheid: Full 100%

[open] It's almost day Empty
BerichtOnderwerp: Re: [open] It's almost day   [open] It's almost day I_icon_minitimezo sep 20, 2015 7:24 am

Hechte Lawrence zich aan de spullen die hij bezat? Nope. Als de dief zijn horloge gewild had, had diegene 'm in feite gewoon kunnen krijgen. Maar het ging de demon om het principe. Het principe dat iemand wat van hem jatten wou. Bitch no. Dat ging absoluut niet gebeuren. Een wild dier beschermde diens territorium. Dat was precies wat hij deed. Echter was dit lichaam de territorium, niet een stuk land. Zijn dodelijk staande ogen volgden de bewegingen van de jonge dief, die paniekerig een richting op rende. De richting van de man. Lawrence had verwacht dat het daarbij zou blijven. Dat de dief slechts een hartaanval had en dat er één ooggetuige geweest was. Maar daar bleef het niet bij. Totaal verrast keek Lawrence toe hoe de jongen door de onbekende omhoog gehesen werd. Aan z'n keel. Wantrouwend richtte de demon z'n blik op de blond harige man. De manier waarop de jongen werd op gehouden was niet normaal. Die blonde man moest wel een apart wezen zijn. Er waren behoorlijk wat spieren nodig, vanuit een menselijk perspectief, om die 80 kilo de lucht in te krijgen. Zwijgend sloeg hij de twee gade. Hoe de zwakkere belaagd werd en daarbij diens arm gebroken werd. Dat was een stuk extremer dan zijn aanpak. Zijn blik verhardde toen zijn ogen die van de blonde man ontmoette. Lawrence had geen idee of dit een actie was om hem te helpen, of dat de man dit gewoon deed voor z'n plezier, maar zich vriendelijk opstellen zou hij zeker niet. Een harde plof weerklonk in zijn oren, waardoor hij over zijn schouder naar achteren keek. Daar waar de dief dood lag. Pas toen hij de stem van de man hoorde, keek hij die weer aan. 'Ben je van plan hem daar te laten liggen?' was Lawrence' nuchtere reactie. 'Ik hoop voor je dat niemand het verder gezien heeft.' Ze bevonden zich immers op een kruispunt. Daar waar ze vanaf alle kanten bekeken konden worden.

Words: Unknown|| Mood: Pissed || Tag: Spike_________________
[open] It's almost day QFVvXdj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

[open] It's almost day Empty
BerichtOnderwerp: Re: [open] It's almost day   [open] It's almost day I_icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[open] It's almost day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Town :: The Streets-