IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Who's online

Deel
 

 Promoten

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hailey Philips
Hailey Philips
AdminPROFIELAantal berichten : 66
Leeftijd : 24
RPG SHEET
Character sheet
Leeftijd: 21
Soort: Cross Road Demon
Gezondheid:

Promoten Empty
BerichtOnderwerp: Promoten   Promoten I_icon_minitimevr dec 14, 2012 5:35 amPromoten

Om een leuke rpg te blijven hebben we natuurlijk meer leden nodig. Maar het is natuurlijk ook altijd leuk om even een kijkje te nemen op een andere rpg!
Dus heb jij een leuke RPG dan mag je hem hier plaatsen, maar ik zou het wel leuk vinden als je ook meteen voor ons reclame zou willen maken!
Hier onder kan je een code vinden om te plaatsen.

" Monsters are real, they live inside us, and sometimes they win "
Naam: Supernatural
Soort: RPG
Onderwerp: Het bovennatuurlijke
Link: Supernatural

Promoten 2iual91
Saving people, hunting things... Zo gaat het dagelijks in de wereld terwijl veel mensen zich niet bewust zijn van de gevaren. Mensen geloven niet meer in geesten of vampiers. Ze denken dat Engelen verzinsels zijn en denken net hetzelfde over Demonen, en dat terwijl ze deze wezens misschien dagelijks tegen komen. Het kan je buurman zijn, of de vriendelijk kassierster in de krantenwinkel aan je hoek. Mensen moeten het niet, maar het bovennatuurlijke schuilt overal. Elk monster dat je kan bedenken kan bestaan, en ze zijn een gevaar voor de mensen. Sommige mensen hebben het op hun genomen om de dagelijkse mens te beschermen tegen deze gevaren. Ze hebben speciale wapens, en meer kennis dan de meeste mensen. Het zijn Hunter, en ze jagen op alles wat een gevaar kan zijn.

ENTER THE NEW WORLD...Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'>
<center><div style="width:500px;border:1px solid #5a5a5a;padding:10px;"><div style="background-color:#361010;"><img src="http://i61.tinypic.com/2hqf7sg.png"/><div style="background-color:#2d0d0d;width:470px;padding:15px;"><div style="font-family:Oswald;font-size:30px;text-align:center;">[url=http://supernaturall.actieforum.com/]INDEX[/url] - [url=http://supernaturall.actieforum.com/f2-informatie]INFO[/url] - [url=http://supernaturall.actieforum.com/register]REGISTER[/url]</div></div><div style="font-family:Oswald;font-size:15px;text-align:center;text-transform:Uppercase;color:#6E303F;">" Monsters are real, they live inside us, and sometimes they win "</div><table><td><div style=background-color:#361010;width:120px;"><div style="font-family:Oswald;font-size:10px;text-align:left;text-transform:Uppercase;padding:5px;color:#6E303F">Naam: Supernatural
Soort: RPG
Onderwerp: Het bovennatuurlijke
Link: [url=http://supernaturall.actieforum.com/]Supernatural[/url]

[img]http://i.imgur.com/8rufRtI.gif[/img]
</div></div></td><td><div style=background-color:#361010;width:370px;"><style type="text/css">.blainerz::-webkit-scrollbar {width: 5px;background: #f0f0f0;}.blainerz::-webkit-scrollbar-thumb {background: #222;}.blainerz::-webkit-scrollbar-corner {background: #f0f0f0;}</style><center><div style="width: 330px; height: 200px; overflow: auto; font-size: 10px; text-align: justify; color: #89816D; font-family: verdana; line-height: 100%; padding: 5px" class="blainerz">[i]Saving people, hunting things...[/i] Zo gaat het dagelijks in de wereld terwijl veel mensen zich niet bewust zijn van de gevaren. Mensen geloven niet meer in geesten of vampiers. Ze denken dat Engelen verzinsels zijn en denken net hetzelfde over Demonen, en dat terwijl ze deze wezens misschien dagelijks tegen komen. Het kan je buurman zijn, of de vriendelijk kassierster in de krantenwinkel aan je hoek. Mensen moeten het niet, maar het bovennatuurlijke schuilt overal. Elk monster dat je kan bedenken kan bestaan, en ze zijn een gevaar voor de mensen. Sommige mensen hebben het op hun genomen om de dagelijkse mens te beschermen tegen deze gevaren. Ze hebben speciale wapens, en meer kennis dan de meeste mensen. Het zijn Hunter, en ze jagen op alles wat een gevaar kan zijn.
</div></center></div></td></table><br><div style="font-family:Oswald;font-size:25px;text-align:center;">[url=http://whenangelsfall.actieforum.com]ENTER THE NEW WORLD...[/url]</div>
</div></div></center>

_________________

Promoten Bi85dpR
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://supernaturall.actieforum.com
 

Promoten

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Out Of Character :: Off Topic :: Linkpartners-